On-page SEO

Je on-page SEO is een van de belangrijkste onderdelen van je totale SEO strategie. Met on-page bedoelen we zoals de naam het al zegt, alles wat er te vinden is op de website zelf. Het gaat hierbij om het optimaliseren van tekst, afbeeldingen, interne links, video’s en er wordt specifiek gekeken naar de structuur en optimalisatie van alle content op de website zelf.

Linkbuilding

Naast content is linkbuilding de allerbelangrijkste factor om goed te scoren in Google. Als we het over linkbuilding hebben spreken we over links van de ene website naar de andere, je moet deze links zien als een soort aanbeveling van de ene website naar de andere. Door links te bouwen kun je aan Google aantonen dat je site populair en te vertrouwen is.

Keywords & Strategie

Misschien wel de allerbelangrijkste factor in je strategie. Op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Welke keywords zijn relevant voor je business? Welke keywords zijn haalbaar en waar ligt de potentie voor uw website op dit moment? Om goed te scoren in Google moet je antwoord hebben op al deze vragen.

Technische SEO

Technische SEO is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor veel websites. Je moet dan denken aan de snelheid van je website, de structuur van je website, het integreren van de zogenoemde schema markup en een website neerzetten die goed toegankelijk en begrijpelijk is voor zoekmachines.